joi, 23 decembrie 2010

Small talk.


E mult mai usor sa-i minti pe toti, gandindu-te ca de fapt, niciunuia nu ii pasa de problemele tale. Serios, chiar e neasteptatat si totodata relaxant. Intr-un fel, asta e razbunarea ta. La ce rost sa le mai spui, crezand ca le pasa, cand ei vor doar some small talk.
Da, te descarci. Dar si suferi apoi. Pentru ca tu, cu mintea ta de om naiv, crezi ca daca tu esti sincer cu ei, daca tu le spui problemele tale, cautand ajutor si o imbratisare, chiar o sa le primesti, pline de aceleasi sentimente sincere pe care tu le ai. So bad, so sad.. pentru ca ei au acea calitate pe care tu nu o vei putea avea niciodata. Ei pot sa se prefaca. Si sunt niste actori atat de buni, incat cateodata chiar si pe cei mai puternici ii pacalesc. Si ..daca ii pacalesc pe ei, cum ar putea sa nu te pacaleasca pe tine?!
Nici macar nu realizezi..decat intr-un tarziu. Si atunci, iti aduci aminte sfatul unuia dintre ei. Niciodata nu-ti spune toate problemele prietenilor tai. Si atunci realizezi si de ce. Pentru ca nu le pasa.
Deci da, e usor sa ii minti pe toti. Important e doar sa vrei. Dar daca tu ii minti pe toti, nu cumva ajungi ca ei?! Si atunci, nu cumva devii chiar ce urasti?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu